За Мен

Written By: Нина Ненова

 

281839_255910574434403_8290026_n

ЗА МЕН

Казвам се Нина Върбанова Ненова и като голяма част от вас съм обикновен човек, който преди 15 години тръгна да открива себе си, да търси смисъл и посока в живота си и да се научи да се обича. Това търсене е свързано с движението ми по един труден Път, който ми се разкрива стъпка след стъпка, това е Път, който може да се разгледа като изкачване по Стълбата „нагоре“. Различна са препятствията по време на движението ми по Пътя, от среща с вътрешни демони, до състояние на пълно щастие, но резултата е Промяна в живота ми.

С духовност и езотерични познания се занимавам от 15 години, преминах през обучения и семинари по Астрология, Нумерология, Кабала, Таро, Рейки, Шамбала,Хюман дизайн и още и още др….Всяка от тези древни и прекрасни дисциплини ми даваше различни инструменти свързани със себеопознаването, което ми помогна и понастоящем помага да се развивам, а с това се увеличава и разбирането ми към другите, към Живота.

Картината свързана с отговор на въпроса: Кой съм Аз?-ставаше все по-пълна.

И така тръгнах да вървя по един дълъг Път, Пътят на себеопознаването, анализирането и свободата, свободата да бъдеш СЕБЕ СИ.

В труден за мен самата период от живота, си помогнах първо на Себе си, а след като видях, че този начин помага и промени моя живот и разбиране за него, започнах да го споделям с другите.

По Пътя има доста препятствия и трудности, но когато застанеш смело, без страх срещу тях, те ти носят ново израстване и получаваш още по-голямо удовлетворение. Докато пътувам, получам и много радост, радост от това, че се преоткривам, радост от това, че се уча да се обичам, радост от това, че творя живота си и Красотата около СЕБЕ СИ. Но най-голямо удовлетворение получавам от това, че знанията, които съм получила, опита, който съм придобила от житейските ситуации по време на пътуването, мога да споделя с хора, които също като мен са решили да тръгнат или вече вървят по Пътя, Пътя към СЕБЕ СИ!

Това пътуване е за смели хора, хора, които имат вяра и знаят, че това ще им донесе Свободата, от която имат необходимост, а също така и Щастието към, което всички се стремим.

В работата си като разпространител на Знанието, Любовта и Светлината се превърнах в консултант по личностно развитие и себеопознаване.

От началото на 2011 година създадох център „ХИРОН“ – център за личностно израстване и себеопознаване. Тук аз споделям знанията си, помагам и подкрепям всички, които са поискали помощта ми.

Знанията, които споделям са в областите:

Астрология-цел себеопознаване, разглежда се и се изучава личния хороскоп, влиянието на звездите върху нас

Нумерология-вибрацията на числата и знания свързани с тях, значението на Името…

Кабала-древни духовни закони, които ни показват какви качества е необходимо да развие личността, за да бъде в Хармония и в резултат да може да се превърне в Творец

Хюман дизайн-Тип, Стратегия и Авторитет при взимане на решения

Таро-22 стъпки към човешкото развитие

Практиките свързани с увеличаване на Светлината в човека са:

Медитации с Махатма енергия

Инициация с Теате -Рейки-Пъво, Второ и Трето ниво

Виолетов пламък

А за увеличаване на Любовта:

Вярата в Бога

Арахангелски практики

Акашови записи

Силата на Молитвите

Провеждам семинари и беседи, свързани с темите:

Любов и партньорски взаимоотношения

Другото име на любовта

Пътуване към себе си

Аз Съм Творец на собствената си реалност,

Курс по Щастие: беседи свързани с личностното израстване и др….

 

Любимата ми дисциплина е Астрологията, използвам  в своите анализи астропсихологията. Моето разбиране е, че човек, променяйки характера си, променя и съдбата си. Провеждам консултации с цел разбиране на хороскопа, партньорски хороскопи, астрологични прогнози и анализи, даване насока в труден етап от вашия живот.

Светът, в който живеем изисква промяна, а за да стане тази промяна реалност, всичко започва от Нас!

Моята дейност е свързана с това да оказвам помощ и подкрепа на всеки, които желае насока в своето Пътуване към Себе си!

Благодаря ви, че избирате да вървите по Пътя на Смелите, Пътя към Щастието, Хармонията и Свободата!

С този свой избор, ние подобряваме Цялото!

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ, ТРЪГНАЛИ ПО ПЪТЯ!

Любов и Светлина!