Нашата Дейност

Written By: Нина Ненова

 

АСТРОЛОГИЯ


Курсове:
Хороскопи:
Индивидуално обучение:


 

ИНИЦИАЦИИ С ВИОЛЕТОВ ПЛАМЪК
Виолетовият пламък е велик Дар за нас от Вселената.Можем да го използваме за много цели; да ни оздрави на всички нива-физическо, ментално, емоционално, духовно. Можем да го използваме да лекуваме взаимоотношенията си,да трансформира кармични модели.Едно от най-важните му свойства е да трансформира негативната енергия в позитивна, което го превръща в средство за изцеление. Трансформирайки негативните мисли и чувства, Виолетовия пламък създава основа за изцеление.
Негативната енергия може да се прояви във всичко, от заболяване, до произшествие или тежко вкоренени навици, които ни пречат за правилно разбиране с хората.А цялата тази негативна информация се записва в аурата, която създава енергийно поле около физическото тяло.Натрупването на тази негативна енергия може да възпрепятства успеха в живота.И именно тук може да се използва Виолетовия пламък с неговото трансформиращо качество.Друго негово качество е прецизност, по силата на това качество, когато се използва, той сам ще подсказва какво е необходимо да се пречиства, както и за следващите стъпки, които трябва да се направят. Той сам дава напътствия като помага на човек да слуша своя Вътрешен глас.Може да се използва и за пречистване на енергийните центрове( чакри), а това от своя страна дава възможност Божествената енергия да преминава свободно през енергийния ни канал. Работейки в тази насока, човек повишава нивото на своето съзнание, възстановява своята Цялостност, освобождава се от страха, от илюзиите и заблудите и се доближава до своята Божествена същност.

ИНИЦИАЦИЯТА С ЕНЕРГИЯТА НА ВИОЛЕТОВИЯ ПЛАМЪК СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ НА ПОСОЧЕНИТЕ АДРЕСИ В КОНТАКТИ.


 

ТЕС

Техниката за Емоционална Свобода или накратко ТЕС, е изключително лесен метод за постигане на физическо, емоционално, психическо и ментално здраве. Основател на този метод е Гари Крейг.Този метод принадлежи към методите използвани в Енергийната психология, при него се въздейства върху енергийните меридиани.А те от своя страна пренасят информация към цялата енергийна система, снабдяват с жизнена енергия органите и тъканите в нашето тяло.Освен това енергията във всеки от меридианите регистрира емоциите, чувствата и усещанията в нас.По този начин системата на меридианите е тясно свързана с механизъма на нашата психика.ТЕС взаимодейства директно с енергийната система като отстранява дисбалансите, които възникват всеки път, когато изживяваме негативна емоция и възстановява нормалното функциониране на системата, позволявайки на нашите енергии да текат отново свободно.Меридианната потупваща техника е сходна на китайската акупунктура, но не се използват игли, а се използва потупване с възглавничките на пръстите. Потупването се извършва в определени точки от меридианната система по лицето, тялото и ръцете като едновременно с това е необходимо човек да бъде мисленно и емоционално настроен към проблема.По време на потупването се използват утвъждаващи изречения.ТЕС може да въздейства и да се прилага при много физически, психически и емоционални проблеми от: желание за нормализиране на теглото, освобождаване от зависимости, алкохол, наркотици, храни, страхови неврози, депресия, фобии, болка, алергии, гняв, ревност, депресия, чувство за малоценност, сексуални проблеми и много други.При използване на ТЕС се балансира енергийната система, освобождава се психологическия стрес и физическата болка.
За правилно протичане на процеса е необходим разговор с терапевта, споделяне и назоваване на проблема. Този метод се използва в индивидуалните сесии, необходимо е предварително записване.


 

КАРТИ ТАРО

Обучението съдържа въведение в ТАРО, произход, възможности и приложение.
Изучава се тълкуването на прави и обърнати карти,научават се практически съвети
за използване енергията на съответната карта.За правилна интерпретация на картите, е необходимо усвояване на умението- точно формулиране на въпрос. В курсът се изучават още и начини за подреждане на картите, а така също се правят и много практически упражнения. Изучаването на карти ТАРО е свързано с тяхното астрологично, нумерологично, митологично и кабалистично значение. Картите ТАРО, имат свой собствен символичен език, тези символи изпращат послания до подсъзнанието на този, който се занимава с тях.Целта на курсът е да се научим правилно да разчитаме посланията, които картите отправят към нас.Картите ни помагат да навлезнем в по-голяма дълбочина в самите СЕБЕ СИ, да се опознаваме и анализираме.Учат ни да не се страхуваме от уроците и препятствията в живота, а да ги приемаме и преодоляваме, помагат ни да се научим да творим своята собствена съдба.
ЗАПИСВАНЕ ЗА КУРСЪТ НА АДРЕСИТЕ ОТ КОНТАКТИ.


 

Стани творец на собствената си реалност

 

 

Това е семинар, който предлага различни техники и методики, целта на които е, да накарат човек да повярва в собствените си сили и възможности. В този семинар се разглежда връзката и тясната зависимост между мислите и материалната действителност. Ние живеем едновременно в два свята; вътрешен-света на нашите мисли, емоции, чувства, вярвания и възгледи: и външен свят,  света на хората около нас, на събитията и всичко материално, което ни заобикаля. Между тези два свята има силна връзка, и ако нещо в живота ни липсва, то е защото може да не съществува в мислите ни или вярванията ни за него да не са правилни.
Често, когато човек не е удовлетворен от обстоятелствата около себе си, от света, който го заобикаля, се опитва да промени външните обстоятелства и условия и работи дирекно върху това. Това винаги е безрезултатно или в най-добрия случай има краткотраен ефект. Когато човек не е осъзнат за взаимодействието и връзката между тези два свята, той позволява на външния свят да господства над него, да управлява мислите и чувствата му.
Ако желаем промяна в живота си, ако искаме да се превърнем в ТВОРЦИ на живота си, е необходимо да започнем с промяна на вътрешния си свят, а той този свят е много чувствителен и реагира непрекъснато на въздействието отвън.
Обикновенно не се замисляме за силата, която притежаваме, а тя е;
МОЯТА СИЛА ДА ПОРАЖДАМ МИСЛИ, Е МОЯТА СИЛА ДА СЪЗДАМ ЖИВОТА СИ.
Целта на семинара е: да се научат и усвоят различни техники и практически упражнения за работа върху мислите и обуславянията от средата, да се научи човек сам да поеме отговорност над мислите си и да ги контролира, т.е. той да ги управлява, а не те него. Според силата на определени закони ние имаме тези способности.Нашето съзнание е свободно и творческо. По всяко време можем да променим живота си като се научим да мислим и възприемаме действителността по друг начин. А в зависимост от начина по-който възприемаме действителността човек  прави своя избор- да бъде ЩАСТЛИВ  или да е  НЕЩАСТЕН. И отново стигаме, до разбирането за това каква огромна и неподозирана сила са МИСЛИТЕ.
Щастието е наше рожденно право така, както Любовта и нейната споделеност. Целта на семинара е да подтикне човек по-добре да разбере мислите си, по-добре да разбере себе си, да подобри самооценката си, да се освободи от излишните страхове и да повярва в своята собствена УНИКАЛНОСТ. От момента, в който решим да изразим своя собствен мироглед, от момента, в който добием смелост да изразим своята уникалност ние получаваме възможността да живеем като СВОБОДНИ ХОРА, хора освободени от рамки, предразсъдъци, страхове и ограничения. А от това положение до така мечтаното състояние на спокойствие и ЩАСТИЕ остава само една крачка и тя е желанието да я направиш. На този семинар се разглежда в дълбочина начина как да взима човек решения за важните неща в живота си и кое е определящото между ума и интуицията, как работи синхроничността т.е. как да се вглеждаме в знаците, които ни изпраща Вселената. Застъпени са темите как да въведем ИЗОБИЛИЕТО в живота си, как да засилим БЛАГОДАРНОСТТА СИ, защото основен духовен закон гласи; КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЛАГОДАРИШ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ПОЛУЧАВАШ. В крайна сметка всичко, което човек може да си представи е постижимо. Необходимо е желание човек да промени и подобри живота си, усилие да промени мислите си и вяра, че това е възможно.
ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН И ПЪЛЕН С ВЪЗМОЖНОСТИ! БЪДИ СЕБЕ СИ!  СЪЗДАЙ СВОЯ СОБСТВЕН ЖИВОТ И ПРОЯВИ СВОЯТА УНИКАЛНОСТ!


 

ТЕАТЕ-РЕЙКИ

Теате е разновидност на Рейки, способът и техническата част са различни.

А Рейки е лекуващата енергия от Космоса, универсалната жизнена енергия.
Рейки достига до нас като знание и духовна сила, чрез д-р Микао Усуи.
През 1922г.,след 21 дневно уединение, прекарано в пост, молитва и медитация в планината Курама, д-р Микао Усуи, открива Рейки. Той казва, че е получил знанието, както и  духовната сила да прилага тази енергия и да инициира и настройва и другите към нея. В своята система, Усуи прилага пет основни принципа.

Тяхното прилагане в ежедневието ни, и прилагането им в живота ни, ни води по един духовен Път, Пътят към себе си.
Принципите са:
1. ТОЧНО ДНЕС, НЕ СЕ ГНЕВИ.

2. ТОЧНО ДНЕС, НЕ СЕ ТРЕВОЖИ.

3. ТОЧНО ДНЕС, УВАЖАВАЙ РОДИТЕЛИТЕ СИ, УЧИТЕЛИТЕ СИ И  ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА.

4. ТОЧНО ДНЕС, ИЗКАРВАЙ ПРЕХРАНАТА СИ ЧЕСТНО.

5. ТОЧНО ДНЕС, БЪДИ БЛАГОДАРЕН ЗА ВСИЧКО.

Тази универсална жизнена енергия, може да бъде използвана с лечебен ефект, постига се лечение на физическо, ментално, емоционално и духовно ниво.
ТЕАТЕ е енергията от Божествения Източник, но с по-различна вибрация.Разликата, е че Теате въздейства върху финните тела отстранява проблема и по този начин подобрява физическото ни състояние.Теате е път към духовното усъвършенстване.Изчиствайки ефирните тела от всичко негативно, Теате повишава тяхната светлинна вибрация и отваря пътя към духовното израстване.
Теате енергията ни помага да разберем кои сме ние самите, а след това ни помага да осъзнаем, че сме част от цялото, от всичко, което съществува, да разберем, че сме част от Божествения Творец.

Помага ни да осъзнаем, че ние самите сме Творци, а и да се превърнем  в такива.Теате е път към Безусловната Любов.  Колкото по-често използваме Теате, толкова повече се зареждаме с нейната вибрация и това събужда Безусловната Любов. Научаваме се да обичаме всичко, което ни заобикаля, осъзнавайки, че сме част от Цялото и едновременно с това ние сме самото Цяло.
Самото обучение минава през два етапа.
ПЪРВОТО НИВО ни запознава със самото знание, принципите, научават се позициите на ръцете и накрая се получава инициация. След завършване на обучението, учениците могат да прилагат Теате на себе си и на други хора.
ВТОРОТО НИВО, се провежда след определен период от време, при всеки е индивидуално. На този курс се изучават трите символа, за които се смята, че увеличават силата и разстоянието за въздействие на самата енергия. Прави се още една инициация, която увеличава способността за пропускане на енергията.

След това ниво, ученикът може да изпраща и работи с рецепиента от разстояние.

ТРЕТОТО НИВО е обучение в Рейки-Мастер. С какво ни обогатява владеенето и използването на енергията Теате-Рейки, тя внася Хармония и Баланс в живота ни. А Балансът в живота ни, ни прави щастливи, здрави, спокойни и изпълнени с ЛЮБОВ, Любов към Себе си и към Цялото.


 

ХОРОСКОП

За изготвянето на хороскоп са необходими: точен час на раждане, дата, месец, година и място на раждане.Рожденният хороскоп е нашата програма, с която се раждаме в училището наречено Живот. Чрез анализът на хороскопа, човек разбира силните и слабите черти в характера си, научава за своя потенциал и дарби.Интерпретацията на хороскопът, може да послужи за себеопознаване на личността.Освен с цел себеопознаване, може да се направи прогноза за период от една календарна година, да се направи анализ за какво е подходящ периода, на какъв етап от своя житейски път се намира човек.Една древна мъдрост гласи:“ За всяко нещо си има точно време“.Освен индивидуален хороскоп, може да се изготви и синастрия, отнася се за партньорските взаимоотношения, съвместимости и къде евентуално партньорите могат да срещнат трудности и пречки.                                                        Продължителността на анализа е един час, записванията са по телефона посочен в контакти, както и на имейл адресът.                            

Предлага се и сесия по skype, условията са същите.