Хороскоп

Written By: Нина Ненова - Ное.• 29•11

 

 

Анализът върху рожденната карта се нарича хороскоп. Същността на анализа е да даде отговор на следните въпроси: КОЙ СЪМ АЗ? Каква работа е подходяща за мен? Как да увелича финансите си? Как да подобря здравето си? Кои са силните и слабите страни на моя характер? Как да подобря взаймоотношенията си с моя любим? С децата си, с родителите, с приятелите? Анализът завършва с даване на практически решения и насоки свързани със съответните въпроси. Анализът се извършва след предварително записване.
Втори вид анализ, който може да се извърши е свързан с така наречената прогностична част, т.е. да се даде отговор на въпроса: За какво е подходящ периода или на какъв етап от своя жизнен цикъл се намирам?
Третият вид анализ се нарича синастрия.Този метод се използва, когато човек иска да разбере повече за своят партньор, за взаимоотношенията в двойката, за причините за сериозните неразбирания. Дават се разяснения как да се подобрят взаимоотношенията. Продължителността на всеки един от трите вида анализи е един час. Всеки решава предварително от какъв анализ се нуждае. Конфеденциалността на разговора е задължителна.

бутон за сайт

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.