Сатурн във Водолей-Новата Епоха

Written By: Нина Ненова - мар.• 21•20

saturn

 

Сатурн във Водолей-Епохата на Водолея

 

На 22-ри март 2020г. в 06:00 бг. време сутринта строгият учител, Повелителят на Кармата, планетата на отговорностите-Сатурн влиза в знака Водолей!

Той ще остане в знака до 7-ми март 2023г, когато ще премине във водния знак Риби.

От 20-ти декември 2017г. до сегашният момент той транзитираше през знака Козирог.

Козирогът  е знак на традициите, консервативен, дисциплиниран, емоционално затворен, амбициозен и насочен към утвърждаване в материален план.

Управител на знаците Козирог и Водолей, когато транзитира през тези знаци той в максимална степен проявява своите характеристики.

Изключително важен  за реализирането ни тук на планетата Земя, за това да бъдем успешни и да се реализираме в материален аспект.

Студен, строг и суров, но справедлив към всеки, които е дисциплиниран, отговорен, търпелив, надежден и сигурен.

Непреклонен в налагането на задачи и отговорности, поставящ граници и ограничения.

Сатурн е планетата, чиято енергия се възприема като вид ограничение, принуда, затруднения.

Използвана правилно, енергията на тази смятана за студена и сурова, планета внася нова форма, структура и ред в живота ни.

Сатурн е великият учител на Истината, той възнаграждава този, който си служи  с положителните му характеристики: трудолюбие, усилие, постоянство, служене с истината, отговорност, дисцилина, уважението.

Влизането на Сатурн във Водолей ще изисква Животът ни да придобие нова форма!

Водолеят е знак, който разрушава старите форми и порядки!

Знак, който е ориентиран към Космическия разум!

Старият начин на живот, старата опаковка е необходимо да бъде заменена с нова и подходяща за времето си форма!

Животът ни на всички в този момент се променя и това не е случайно.

Необходимо е всеки един в личен план да въведе равновесие между материалното и духовното!

Всяка криза в живота ни е поради липсата на баланс!

Съвпадът на Сатурн с планетата на колективната карма Плутон в знака Козирог, разтърси света. Той постави нова страница  в историята на човечеството.

Този съвпад затваря една страница, но заедно с това дава възможност да започнем една нова книга и да пренапишем историята на живота си.

Плутон е владетелят на подземното царство, управител на знака Скорпион, при срещата си със Сатурн той внася възможност за трансформация на формата.

Бъдещето ни ще зависи от трансформациите, отговорностите и действията на личностно  ниво, а това ще се отрази на глобалното спрямо всичко, което носи Плутон(смърт чрез епидемии, войни, природни катаклизми).

Като повелител на кармата Сатурн въплъщава порива за балансиране и структуриране той ограничава, възнаграждава и възцарява справедливост.

Според закона за карма, ако душата е способна да поеме отговорност за себе си и своите действия, тя твори положителна карма, ако не го направи се задейства наказанието.

Намираме се в преходен период, етап на подготовка за съвпадът между Юпитер и Сатурн в знака Водолей, който ще постави началото на Новата епоха на Водолея.

Този съвпад ще постави началото на изобилието от основни характеристики на Водолея алтруизъм и приятелство.

Водолеят е прогресивен и позитивен знак, насочен към бъдещето, свободата, приятелството, взаимодействието в групи, равенството, иновациите и технологиите, откритията, звездите, астрологията, Космоса, ексцентричното, оригиналното и най-вече към Христовото съзнание, геният и шута!

Сатурн в Козирог активира и внесе много страх в душите на хората.

В този знак Сатурн усилва своята критичност, осъдителност и най-вече страха!

 

***Сатурн във Водолей със своят оптимизъм и идеализъм идва, за да внесе глътка свеж въздух и надежда за един по-добър живот на личностно ниво, а това ще доведе до възможност за създаване и изграждане на един нов по-съвършен свят, в които хората ще бъдат приятели, ще  се радват на успехите на другия, един свят на взаимодействие между сродни души, в чийто сърца има много любов, алтруизъм, доброта, свят с нови духовни ценности.

***Сатурн във Водолей ще внесе промяна в приятелският ви кръг и организациите, в които членувате или ще започнете да членувате.

***Сатурн във Водолей ще внесе промяна в плановете ви за вашето бъдеще и мечтите ви!

***Сатурн във Водолей ще ви предостави прекрасна възможност да се докоснете до необятните възможности и знания на Космическия Разум чрез участие и включване в групи за обучения по астрология, нумерология и други дисциплини, които ще ви помогнат да отворите своя потенциал.

Водолеят е свързан с технологиите, така че в живота ви ще настъпи промяна и в тази посока.

На държавно ниво Сатурн във Водолей ще доведе до разместване на политическите пластове и системи.

***Сатурн във Водолей ще постави пред нови отговорности, вид изпит и тест за научени уроци и продобита житейска мъдрост за родените под неговия знак и за знаците: Телец, Лъв, Скорпион.

 В коя област от живота ще се срещнете със строгият съдник, зависи от личния хороскоп.

За да определите  влиянието на Сатурн е необходимо да се съобразите с неговото положение в хороскопа, дома, в който се намира, аспектите, които прави и разположението му по транзит. Това ще определи хода на събитията в живота ви.

Разположението му в хороскопа показва нашите кармични задачи, къде трябва да съхраняваме и дисциплинираме енергията си, към какви  традиции да се придържаме, към какви отговорности е необходимо да се отнесем сериозно.

Силният Сатурн се свързва със страхът!

Светлината е тази, която побеждава страховете.

Строг, но справедлив, уважаващ истината и оценяващ всяко усилие!

Това е Сатурн, студен, до даващ сила, увереност и сигурност!

Пожелава ви Сатурн във Водолей да внесе положителна и конструктивна промяна в живота ви, стабилност на всички нива, стремеж към истината и много мъдрост!

инж. Нина Ненова-астропсихолог, консултант личностно развитие и себеопознаване, анализатор по хюман  дизайн

За астрологични прогнози, насоки, отговори на въпроси:

тел. 0889 344 355

Онлайн събитие за Сатурн във Водолей и неговият транзит

на 25-ти март  от 18:30ч.

и в събота-28-ми март-16ч.

линк към събитието

https://www.facebook.com/events/559824747969833/

записване за участие на имейл:lorna08@abv.bg

цена 25лв.

 

 

 

 

 

 

 

 

бутон за сайт

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.