Новолуние в Овен на 7-ми април 2016г

Written By: Нина Ненова - апр.• 07•16

73838843

Новолунието в Овен настъпва днес в 14:24часа. Новолунието е времето, когато поставяме нови цели и предприемаме нови дела в живота си.  Това Новолуние е в 17-тия   градус на Овен, в съвпад с планетата на изненадите Уран и в напрегнат аспект с Плутон. До Пълнолунието този факт може да внесе напрежение в живота на родените през втората и третата декада представители на: Овен, Рак, Везни и Козирог.В кои области от живота може да очаквате тези влияния, зависи от личния хороскоп.

Да си припомним какво правим, когато имаме Новолуние: Новолунието  е момента, когато Луната се ражда отново, а с нея и ние имаме шанс да започнем отначало. Да се свържем със светлината вътре в нас, да помогнем на съдбата си, като я уведомим по подходящ начин и в подходящо време за това, което желаем да ни се случи.
Когато настъпи Новолунието, имаме приблизително 8 часа време да напишем желанията си. В този период енергията е най-силна, но разбира се, че желания може да се отправят към Вселената и след този период. Необходима ни е тишина , за да се свържем със сърцето, да игнорираме какво казва ума, който често бива зависим от обстоятелствата, а да се опитаме да чуем сърцето, защото то не греши. Когато се почувстваме готови, изпълнени с вяра  и увереност какво точно искаме,отваряме очи и записваме желанията. Записваме ги на лист хартия, под формата на прости изречения. Колкото по-точни, толкова  по-добре. Желанията не бива да са повече от 10, за да не се разпилява енергията.  Също така не пишем желания за другите. Остава да сгънем листчето и да  благодарим на Вселената за сбъдването на желанията ни.                                                                                                                Какви желания можем да си напишем?                                                                                                  Новолунието в Овен е едно от най-мощните и силни Новолуние и желанията отправени към Вселената, на това Новолуние могат да доведат до сериозна промяна в Живота ви.

 Овенът е първият зодиакален знак, кардинален и превъплъщава основния архиетип на идентичността и себепознанието.

Девизът на Овен е: АЗ СЪМ!

Овенът ни дарява с чувство за цел и ни призовава основно към действие и активност. В хороскопът той отговаря за първи дом, който е свързан с Аз-а, личността. Всички желания, които се отнасят лично до вас и са свързани с вашата идентичност са подходящи. Той е знака на действието, така че помислете какво и в коя област от живота си е необходимо да се задействате.

Отговаря за физическото тяло, така че желания свързани с неговата промяна, също са подходящи.  Всяко ново начинание ще бъде подходящо, но за да може да направи човек промяна са необходими и определени качества,с  които Овенът ни дарява.

А те са: лидерство, смелост, активност, чувство за справедливост, инициатива, самопожервователност, милосърдие.

Можете да си пожелаете изцеление и подобряване на здравето в областите, за които отговаря Овенът. А това са: глава, очи, мозък.                                                                                                        Пожелавам ви сбъдване на вашите желания, благотворна промяна в живота ви и най-вече, за да можете да по постигнете:

ДЕЙСТВАЙТЕ!

ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ХОРОСКОПИ

ТЕЛ. 0889344355

НИНА НЕНОВА

бутон за социални мрежи

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.