Изкуството Да Бъдеш Себе Си

Written By: Нина Ненова - юни• 15•15

 

              

РИТРИЙТ-ПОЧИВКА х.д.

в

ПЛАНИНАТА  от 21 юни до 27 юни 2015 г.

 

 

 

 

Водещата идея на тази почивка е:

 

 Да  се възползваме от природата и планината, известна със своята целителна енергия и  прохлада в топлите  дни,от системите  от знания по Хюман дизайн, Кабала, Астрологията и  подходящи занимания върху теми свързани с нашето себеопознаване и развитие, медитации и комплекса от ежедневни йога упражнения и заедно с всичко  това много музика, забавления и танци. А ето и самото предложение:

 

 Активна почивка в планината от 21юни 2015г. до 27 юни 2015г вкл.

 Целта е чрез цялостно съчетаване на енергията на планината Пирин, на мястото за почивка- хотел “ Евъргрийн“-Банско, чрез лекциите, медитациите, комплекса от йога упражнения  и забавленията, да се постигне цялостно възстановяване и хармонизиране  на нашата система- ум, душа и тяло. Почивките за цялостно възстановяване са новост в нашата страна, но на Запад се провеждат от доста време. Идеята е чрез използване на подходящо място (планината),  подходяща база-хотел, който притежава комфортна база за релакс и почивка,  активните занимания свързани с научаване и откриване на собствената уникалност, лекциите и беседите на теми, които ще ни  помогнат да се освободим от ограничаващите модели на мислене и освобождаване от обуславянията, които сме получили от средата, чрез медитациите, които ще повишат личната ни вибрация- да подобрим своята връзка с Вселената, да подобрим връзката със самите себе си, да постигнем хармонизиране и балансиране на всички нива. Всичко това от своя страна ще засили радостта и щастието ни  от Живота.

 Животът е  наш естествен Дар и е добре да го изживеем по най-добрия за нас начин. Много често унесени в ежедневните си задачи и навици, забравяме за този Дар.

 

 

детелина

Акценти:

   ИНТЕНЗИВНА ПОЧИВКА, която включва:

 

-Настаняване в хотел“ЕВЪРГРИЙН“-гр. Банско, който разполага със  SPA -център, басейн с джакузи, сауна и парна баня, които  могат да се използват безплатно

 – Директен контакт с природата, включващ преходи в планината(по желание)

 – Eжедневни три часови обучения свързани с лекции по Хюман дизайн

 – Mедитации( по желание)

 -ежедневна йога(по желание)

 – Oбщуване  в група, която включва хора със сходни разбирания и интереси

 – Вечери изпълнени с много музика и забавления

 -екскурзии до с. Лещен и Ковачевица(по желание)

 – Cвободно време( почивка, басейн, сауна, масаж,парна баня,разходки и др.)

 

 

ЗА ХЮМАН ДИЗАЙН

Хюман дизайн е най-новата система от знания, свързана със себеопознаването. Тя  е основана върху логични и емпирични познания от Астрологията, Кабала,

 индийските чакри,и И-Дзин. Хюман дизайн съвместява две течения в науката класическото и модерното. Към знанията от древните науки се добавят познания свързани с генетичния код. Хюман дизайн или личният проект, се определя според датата и часа на раждане. За определяне на личния проект се използва астрологична информация, програмата изчислява и датата на дизайна, тя е приблизително 88 дни преди момента на раждане, именно в този момент в ембриона се залагат основите, които ще определят дизайна му.

 Системата от знания по Хюман дизайн, описва личността и дава възможност на човек да опознае по-добре себе си, а разбирайки и опознавайки себе си, човек може по-добре да разбира и другите. Мъдростта на дизайна ни позволява да приемем същността си такава, каквато е, и да не се идентифицираме с това, което не сме. Следвайки дизайна си, можем да постигнем невъзможното – да се движим в резонанс с истинската си същност. Отговаряме си на въпросите:  

 -Кой съм АЗ?

-Каква е целта и посоката ми в живота?

-Как да живея като Свободен и Щастлив човек?

и мн.други въпроси, които си задаваме ежедневно

Когато следваме  своя тип, стратегия и авторитет, живота се разгръща и протича по най-добрия начин за нас.

 Според Хюман дизайн, хората се делят 4 типа – генератори, прожектори, манифестори и рефлектори. Така, както в астрологията, зодията ни дава най-обща представа за същността, така тук типът ни дава тази насока. Всеки тип си има своя стратегия, следвайки я, той взима правилните решения в живота. Типът е основната стъпка към това, човек да разбере кой е, да приеме себе си и да опознае своя потенциал. Разбирането и приемането на типа, позволява на човек да изживее живота си, според предназначението му.

 

ЦЕЛИ НА ОБУЧЕНИЕТО:

 1.Формиране на ново отношение към себе си въз основа на един от най-успешните съвременни комплексни подходи към отделната личност.

 2.Изработване на лична стратегия за взимане на решения.

 3.Установяване на действителните ни възможности и формиране на ефективни  способности за реализиране на хармонични взаимоотношения в социума, в семейството и при намиране на партньор в живота.

 4.Изграждане творчески отношения с децата.

 5.Узнаване тайната на личния си успех.

  6.Да се научим да взимаме правилните решения за живота си

 7.Да премахнем обуславянията.

  8.Да се научим да бъдем СЕБЕ СИ

 

 РЕЗУЛТАТИ ОТ ЦЯЛОСТНАТА ПОЧИВКА:

 – Цялостно хармонизиране и балансиране

 – Успокояване на ума и освобождаване от ограниченията и обуславянията

 – Подобряване на връзката със самите себе си

 – Aктивиране на Твореца в нас

 -Възвръщане на вътрешното щастие

 -Увеличаване на Любовта към нас самите

 

 

    цена-385 лв

 йога обучение-70лв

 Цената е за настаняване по двама души в апартамент с две отделни просторни помещения с балкон и  собствен санитарен възел

 в тази цена са включени 7 нощувки

7 закуски и вечери на блок маса,

 Басейн,СПА,ИНТЕРНЕТ и външен паркинг

Обучението по Хюман дизайн ще бъде разпределено в Пет дни по Три часа

 медитация- веднъж дневно

ежедневен комплекс от йога упражнения и Чи Гун(за тези, които желаят и са заплатили доп. 70лв.)

 За запазване на място за участие е необходим депозит от 100лв.

Заявка за участие до 15 юни 2015г.

 Повече за хотела на www.evergreen-bansko.com

 организатор и лектор:

 инж. Нина Ненова –консултант по личностно развие и себеопознаване Астропсихолог, Анализатор по Хюман дизайн

www.hironbg.com

 за контакт  и доп. информация:

тел. о889-344 355

email: lorna08@abv.bg

бутони за социални мрежи

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.