Медитация с енергията на Арахангел Михаил

Written By: Нина Ненова - Ное.• 08•17

 

 

1176171_510946878979377_50924997_n

 

На  08 ноември 2017г., от 18:30 часа в център Хирон ще се проведе Медитация с енергията на Арахангел Михаил, чиято цел е освобождаване от   блокажи и от  стари енергийни модели и увеличаване на положителната енергия и повдигане на вибрациите  в нас. 

Живеем във време , в  което най-доброто, което  можем да направим за себе си е да трансформираме старите енергии и да се освободим от негативния емоционален багаж и натрупвания, които носим от минали и сегашни животи. 

На този ден е  големия  християнски празник Архангелов ден, и  по-сетивните от нас усещат мощната енергия на Арахангел  Михаил(чиста енергия и съзнание от Източника). Неговата енергия осигурява мощна защита, която служи за отблъскване на нехармоничните енергии. Нехармоничните енергии  увеличават страха в нас и ни пречат да обичаме себе си. А тогава, когато не сме интегрирали достатъчно любов в себе си, ние сме под въздействие на законите на Кармата. Енергията на Арахангел Михаил е мощно средство за премахване на Карма. Карма е закон за причината и следствието, той е създаден, за да може всеки един от нас да  осъзнае последствията от своите действия. Наше право е да поискаме да се освободим от този закон.

Това е една прекрасна медитация, която ще ни помогне да се освободим от  страховете и натрупванията, които носим в себе си , а те от своя страна  могат да създават проблеми в много области от живота ни, в семейството, в работата, в любовта, а също така и сериозни здравословни проблеми.

А можем да живеем живот изпълнен с Любов и Светлина!

 

За записване тел: 0889 344 355

или email:lorna08@abv.bg

spodelime

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.